Nya chefer i LFVs koncernledning

23 juni 10:06

För att stärka försäljningsarbetet och utveckla kundrelationer, produkter och tjänster har LFV ändrat försäljningsorganisationen och tillsatt nya chefer. Maria Wall Petrini blir ansvarig för avdelningen Försäljning medan Niclas Gustavsson blir ansvarig för Affärsutveckling och internationella relationer.

Båda har jobbat länge i flygbranschen. Maria Wall Petrini, 53, kom till LFV från Swedavia och Arlanda flygplats 2012, där hon ansvarat för affärs- och marknadsutveckling samt kundnöjdhet. Hon har även tjänstgjort som flygplatschef vid Sundsvall, Kiruna och Ronneby flygplatser. Innan hon kom till flygbranschen jobbade hon inom Electroluxkoncernen.

Niclas Gustavsson, 48, har en lång yrkeskarriär inom LFV bakom sig, senast som marknadsdirektör. Dessförinnan har haft olika roller allt ifrån operativ testflygning till ansvarig för LFVs Forskning och utveckling och internationella åtaganden runt om i världen.

– Jag är glad att vi nu har en ny organisation på plats som ska fokusera på nuvarande och kommande kunder och utveckla produkter och tjänster inom flygtrafiktjänsten både nationellt och internationellt. LFV ska fortsätta att vara en stark och attraktiv aktör som levererar kostnadseffektiva tjänster med hög kvalitetet till kunderna, säger LFVs generaldirektör Olle Sundin.