LFV vinner upphandling vid Kristianstad Airport

16 december 08:12

Kristianstad Österlen Airport har under hösten upphandlat flygtrafikledningstjänster. Upphandlingen vanns av LFV som därmed får fortsatt förtroende att driva flygtrafikledningen vid flygplatsen.

– Det är mycket glädjande att vi får fortsätta det goda samarbetet med flygplatsen och därmed kunna tillhandahålla en flexibel och kostnadseffektiv leverans av flygtrafiktjänster, säger Maria Wall Petrini, Försäljningsdirektör LFV.
– Vi går nu in i en ny avtalsperiod med LFV, som gäller fram till och med 2020. Vi ser fram emot att fortsätta ett redan mycket positivt samarbete och att under perioden utveckla partnerskapet ytterligare, säger flygplatsens VD/CEO Jonas Haak.
Med LFV som leverantör får Kristianstad Österlens flygplats en effektiv leverans av flygtrafiktjänst. Med LFV som en ledande aktör inom branschen finns det också en stabilitet och trygghet. Det nya avtalet löper över tre år och fem månader med start första augusti 2017.
– Genom att arbeta med smarta, effektiva och säkra lösningar kan erbjuda våra kunder prisvärda produkter och tjänster, säger LFVs försäljningsdirektör Maria Wall Petrini.

Foto: InPhokus by Funke.