Karriär

Är du redo för en ny utmaning? Vill du jobba hos en arbetsgivare som arbetar för smarta lösningar för morgondagens flyg? Då tror vi att du kan trivas hos oss på LFV. Vi söker ofta efter nya medarbetare som vill vara med på resan att forma framtidens flygtrafikledningstjänster. Välkommen med din ansökan!

Våra arbetsområden

Hos oss på LFV kan du bland annat arbeta som flygledare, systemingenjör, IT-utvecklare eller projektledare. Här kan du läsa mer om våra olika typer av tjänster.

Våra arbetsområden

Möt våra medarbetare

Vill du veta hur det är att jobba på LFV? Här berättar två av våra medarbetare om sin yrkesroll och vad det är som gör det så spännande att arbeta hos LFV.

Möt våra medarbetare

LFV i siffror

Om LFV

LFV är ett statligt affärsverk, under Näringsdepartementet, med huvuduppgift att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart i Sverige. LFV bedriver flygtrafikledning vid 20 flygplatser samt från tre kontrollcentraler, varav en för flygtrafikledning på distans. Huvudkontoret ligger i Norrköping. 

Läs mer om LFV

LFV som arbetsgivare

LFV erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning, internationella samarbeten och teknik.

LFV som arbetsgivare