Om webbplatsen

Så hittar du på lfv.se

Innehållet på webbplatsen hittar du genom menyalternativen; Om LFV, Tjänster, Internationellt, Karriär, Press, Kontakt. Du kan också använda sökfunktionen högst upp på webbplatsen, eller navigera genom att läsa innehåll listat i ordningen A-Ö.

Du kommer tillbaka till startsidan genom att klicka på LFV-loggan uppe i vänstra hörnet. Under loggan finns också brödsmulor som talar om var du befinner dig, och som går att klicka på för att gå till de sidor som står angivna i brödsmulan.

Språk

Lfv.se finns på svenska och engelska. Den engelska sidan nås på lfv.se/en. Om en svensk webbsida finns på engelska, visas den brittiska flaggan längst uppe till höger i huvudmenyn. Du kommer tillbaka till den svenska sida genom att klicka på flaggan igen.

Behandling av personuppgifter

LFV hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Läs om behandling av personuppgifter här.

Kakor

För att förbättra användarupplevelsen och funktionaliteten använder sig lfv.se sig av kakor eller cookies. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och innehåller information som är möjlig att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen.

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares inställningar. Där kan du även ställa in så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator.

Kakorna på lfv.se används för att urskilja användares sessioner, och för autentisering för den som loggar in på webbplatsen. LFVs drönarkarta och AROWeb har Google Analytics-kakor som används för att särskilja användare och kunna analysera användningen av sajterna https://aro.lfv.se/ och https://dronechart.lfv.se/.

Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats.

Har du synpunkter?

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra webbplatsen. Har du synpunkter på den är du välkommen att kontakta oss.